2023 CUPRA fiyat listesi yenilendi! CUPRA Formentor, Leon, Ateca modellerinde güncel fiyatlar

2023 CUPRA fiyat listesi yenilendi! CUPRA Formentor, Leon, Ateca modellerinde güncel fiyatlar

2023 yılının ortalarına gelinen şu günlerde araç bayileri fiyat listeleri güncellemelerini tamamladı. Yüksek zamlar dikkati çekerken son olarak CUPRA firması da güncel satış fiyatlarını resmi internet sitesi aracılığıyla müşterisinin bilgisine sundu.

2023 CUPRA fiyat listesi yenilendi! CUPRA Formentor, Leon, Ateca modellerinde güncel fiyatlar - 2023 yılı ile beraber otomobil firmaları fiyatlarını güncelledi. Ocak 2023 satış listelerinin merak edildiği günlerde CUPRA otomobil firması da güncel listesini müşterileri ile paylaştı.

CUPRA'DA FİYATLAR GÜNCELLENDİ

Araç firmalarında başlayan zam mesaisi sona ererken CUPRA markalı otomobil firması tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Formentor, Leon, Ateca modellerinin fiyatlarını açıkladı. CUPRA firmasının resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan açıklamalara göre güçlü ve spor tasarımı ile alıcının ilgisine sunulan CUPRA Formentor, Leon, Ateca modelleri, SUV ve sedan tipi araç sahibi olmak isteyenlere hitap ediyor.

2023-cupra-fiyat-listesi.jpg

CUPRA MODELLERİ TASARIMLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

CUPRA'nın mühendisleri tarafından dört gene sahip olarak adlandırılan modeller için ''Racing, Garaj, Deneyim, Elektrikli Cupra her modeli, eşsiz bir konfor sağlıyor ve dinamik yapısı sayesinde sürüş keyfinizi ikiye katlıyor. Cupra ile çıktığınız her yolculuk unutulmaz hale geliyor. Gelişen sürüş asistanları, adaptif hız sabitleyicileri ve akıllı far sistemleri ile donatılmış yeni Cupra araç modelleri, sürücüye sağladığı konforun yanında her tarza hitap edecek şekilde dizayn edilmiş serisi ile sürüş keyfi ve yolcu güvenliğini bir arada sunuyor.'' ifadeleri kullanıldı. Performans, işçilik, tasarım ve konforu bir arada sunan CUPRA modelleri sportif tasarımlarının yanında sağladıkları performansla da öne çıkıyor. Cupra Leon, Cupra Formentor, Cupra Ateca modelleri sürücüye estetik, kullanım konforu ve kaliteli sürüş deneyimi sağlıyor.

2023-cupra-fiyat-listesi-0.jpg

CUPRA MODELLERİNE AİT ÖZELLİKLER

Benzinli ve Hybrid modellere sahip olan Cupra Leon, yüksek performanslı Brembo frenler ve 19 aliminyum alaşımlı jantlar, koyu krom ayrıntılarla cesur bir ön ızgara ve genişletilmiş hava girişleri, çok fonksiyonlu Full LED mercekli ön farlar ve LED sis farları ile öne çıkıyor.

Cupra Ateca, 2.0lt 300 hp motoru ile 0’dan 100 km/h’ye sadece 4.9 saniyede ulaşma imkanı sağlarken 6 farklı sürüş modu, 7 ileri otomatik DSG şanzıman ve 4Drive teknolojisi ile öne çıkıyor. Bucket tip spor koltuklar yüksek konfor sağlarken Cupra Ateca modeli estetik ve konforu bir arada sunuyor.cupra-ateca.png

Cupra Formentor ise seçkin ve sportif çizgileri ile öne çıkıyor. Cupra Formentor modeli adrenalini ve konforu zarif bir tasarımla sunuyor. Ödüllü hava soğutmalı Brembo frenleri sayesinde tam kontrol sağlarken, seyahat asistanı, adaptif hız sabitleyici, şerit takip asistanı, acil durum çağrı sistemi gibi özellikleri ile sürüş konforunu arttırıyor.cupra-formentor.png

CUPRA FİYAT LİSTESİ

CUPRA Formentor, Leon, Ateca modelleri ile satış rekorunu kırarken güncel fiyatlarda merak ediliyor. CUPRA'nın resmi internet sitesi üerinde yer alan fiyatlar ise şu şekilde listeleniyor;

CUPRA FORMENTOR

1.5 TSI 150 HP DSG 1 milyon 245 bin lira

VZ 2.0 TSI 310 HP DSG 4Drive 2 milyon 75 bin liracupra-formentor-tsi.png​​​​​​​

CUPRA LEON

2.0 TSI 300 HP DSG 1 milyon 975 bin liracupra-leon.png​​​​​​​

CUPRA ATECA

2.0 TSI 300 HP DSG 4Drive 2 milyon 225 bin liradan alıcısına sunuldu.